Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Ennakko TPS-JyPK 29.4.2017

28.4.2017

JyPK lähtee haastamaan sarjan kärkijoukkueen

 

Jyväskylän Pallokerho lähtee kauden viidenteen Naisten Liiga -otteluunsa hakemaan ensimmäisiä pisteitään. Vastustajana on tällä kertaa TPS Turusta ja jyväskyläläiset suuntaavat bussinsa kohti Suomen Turkua varhain lauantaiaamuna. TPS on aloittanut kauden erittäin vahvasti komeillen sarjataulukon kärjessä puhtaalla pelillä ja maalejakin turkulaiset ovat paukuttaneet jo neljätoista.


 

Odotettavissa on haastava ottelu, mutta JyPK aikoo hakea pisteet Jyväskylään. JyPK:n otteet ovat parantuneet peli peliltä ja erityisesti viime viikon Honka-ottelu osoitti, että JyPK pystyy haastamaan myös sarjan kärkipään joukkueita. Jyväskyläläisten on pystyttävä hyödyntämään maalipaikkansa tehokkaasti sekä keskityttävä puolustamaan tiiviisti läpi ottelun.


 

JyPK:n puolustuslinja saa olla tarkkana TPS-pelaaja Jutta Rantalan kanssa, joka on onnistunut kuluneella kaudella maalinteossa jo viidesti. TPS:n toinen maalitykki Hanna Ruohomaa (4 maalia) on TPS:n ennakon mukaan sivussa huomisesta ottelusta. JyPK saa vastaansa kokeneen joukkueen, jonka pelaajilta löytyy runsaasti kokemusta liigakentiltä. Vaikka JyPK:n pelaajista usealla ei ole vyöllään montaa liigaottelua, ei jännitystä ainakaan enää pitäisi näkyä. Huomenna Turussa nähdäänkin keskittynyt ja kovaa päälle iskevä JyPK, jonka ainoana tavoitteena on aiheuttaa turkulaisille kauden ensimmäinen tappio.


 

JyPK:lta pois kokoonpanosta ovat varmuudella Linda Norrena ja Emmi Manninen. Myös Heidi Toukola saattaa huilata huomisen ottelun.


 

Päävalmentaja Jukka Västisen ennakkotunnelmat TPS-ottelusta voitte käydä katsomassa Youtubesta osoitteesta: https://youtu.be/pLQE4-IPKlQ