FaniPuoti

Tervetuloa ostoksille. Tällä sivulla esittelemme Jyväskylän Pallokerhon toimistolta myytäviä tuotteita. Joitakin FaniPuodin tuotteita on saatavilla vain rajoitettu määrä, joten haluamasi tuote kannattaa varata ennakkoon numerosta (014) 611 550. Myymme tuotteita osoitteessa Kauppakatu 30 A 12. Meillä ei voi maksaa pankkikortilla.

FANIKAULALIINA 17 cm x 150 cm. Liinassa on valko-vihreät hapsut.

Hinta 15,00 €

Pikkuviiri

JyPK:n pikkuviiri. Koko 8 cm x 10 cm.

Hinta 3,00 €

JyPK:n pinssi

JyPK:n virallinen pinssi. 2 cm x 1,8 cm.

Hinta 1,50 €

Historiikki

Jyväskylän Pallokerho ry Rautpohjasta koko kaupungin vaikuttajaksi - Jouni Aapajärvi, 2002. Kuvitettu, 98 sivua.

Rautpohjasta koko kaupungin vaikuttajaksi on Jyväskylän Pallokerhon tarina Helsingin olympiavuodesta 1952 vuoteen 2002. seura on monella tavalla osa liikunnan ja urheilun historiaa. Nimensä mukaisesti kirja kertoo Pallokerhon Rautpohjassa alkaneen tarinan sekä seuran kasvamisen koko Jyväskylän alueella toimivaksi vaikuttajaksi. Muutos on ollut iso ja pitkäaikainen prosessi.

Hinta 6,00 €