Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

Tyttöjen jalkapallokesä 2017 - INFO!

JyPK järjestää tyttöjen kortteliliigan jo 23. kerran. Kesän 2017 kortteliliigan tukijoina ovat LähiTapiola ja Mehiläinen. LähiTapiola-kortteliliigaan voivat osallistua tällä kaudella  2005 - 2012 syntyneet tytöt.

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologia, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kesällä 2016 Kortteliliigassa oli mukana 18 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana 250 tyttöä. Lapsia oli ohjaamassa ja opastamassa n 20 tehtäväänsä perehdytettyä ohjaajaa.

Hinta ja sisältö

Kesän 2017 toimintamaksu on 23.4. mennessä ilmoittautuneilta 140 €. Maksu laskutetaan sähköpostitse.

Jos sisaruksia on mukana kortteliliigassa (joko JyPK:n, FCV:n  tai JJK:n kortteliliigassa) ovat sisarukset oikeutettuja saamaan 15 € sisarusalennuksen.

23.4. jälkeen toimintamaksu on 160e.

Maksu sisältää:
Ohjatut harjoitukset ja pelit
Pelipaita & pallo
fanituote
Digitaalinen joukkuevalokuva
Vakuutus
Diplomi ja mitali
Sisäänpääsy JJK:n JyPK:n ja FCV:n kotiotteluihin

Ilmoittautuminen

Tule rohkeasti mukaan joukkueisiin. Linkki Ilmoittautumislomakkeeseen löytyy sivun yläreunasta. Ilmoittautua voit myös puhelimitse arkisin klo 9 - 15  p. 050 310 1781.

Joukkueet muodostetaan 23.4. mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella. Mukaan voi ilmoittautua vielä myöhemminkin.(23.4. jälkeen toimintamaksu on 160e)

Toiminta-aika

Kortteliliiga alkaa toukokuussa (vko 19) jatkuen syyskuuhun (vko 37). Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumissa lauantaisin tai sunnuntaisin (5 kpl) Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme lomaa sekä harjoittelusta että peleistä viikot 27-29. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Joukkueiden muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat

Muodostamme joukkueet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Joukkuejaon perusteena on ikä ja harjoituspaikkatoive + mahdolliset muut toiveet. Jos samalta alueelta on tullut riittävästi ilmoittautumisia, niin alueella sijaitsevalle lähikentälle perustetaan joukkue. Jos alueella ei ole joukkueellista ilmoittautuneita niin useamman alueen lapsia yhdistetään yhdeksi joukkueeksi. Harjoitukset pyritään tällaisessa tapauksessa järjestämään sille alueelle, josta on eniten ilmoittautuneita.

Harjoituspaikat ja -ajat määritellään joukkueille joukkueiden muodostamisen yhteydessä  Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti ma-to klo 17.00 -19.00 välisenä aikana (harjoituksen kesto 60 min paitsi 4-5v 45 min). Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Ohjaajiksi (apuohjaajiksi) lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.

JYPK:N JJK:N JA FCV:N YHDESSÄ JÄRJESTÄMÄ KORTTELILIIGA PALKITTIIN SUOMEN PALLOLIITON VUODEN GRASSROOTS-PALKINNOLLA 2016

LähiTapiola Kortteliliigan uutiset

Kiiltoa ja kimallusta kortteliliigan kauden 2016 viimeisissä pelitapahtumissa.

30.8.2016
La 3.9. pelitapahtumassa pelaajille jaetaan pimenevää syksyä ajatellen tarpeelliset seurahenkiset heijastimet. Mukana tapahtumassa myös poliisi ja liikenneturva. viimeisissä peleissä 17.9. jaetaan kauden päätteeksi kaikille osallistuneille mitalit ja diplomit

harjoituspaikat ja -ajat + ohjaajien yhteystiedot päivitetty Pelit ja harjoitukset -sivulle.

6.5.2016
Pääset sivulle klikkaamallasivun yläreunan kuvaa.

Etkö ole saanut laskua / infoa sähköpostilla?

6.5.2016
Tarkista roskapostikansio. Viestit löytyvät todennäköisesti sieltä. Ongelmia on esiintynyt varsinkin Microsoftin sähköpostitilien kanssa.